Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Marek Pros
5. ledna 2024 14:25
Čas čtení 0:52

Jágrovi došla trpělivost a ustoupil, Hudáček po dvou dnech končí v Kladně (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Jágrovi došla trpělivost a ustoupil, Hudáček po dvou dnech končí v Kladně (Aktualizováno)
Zdroj: Александр Головко / Wikimedia Commons / volně k použití

Rytíři Kladno oznámili, že ukončili angažmá s gólmanem Júliusem Hudáčkem.

„Toto rozhodnutí jsme učinili po zvážení všech aspektů souvisejících s jeho angažováním,“ stojí v tiskové zprávě Rytířů, kterou publikovali na webu.

„Dospěli jsme k závěru, že pokračování spolupráce není ani v zájmu klubu, ani v zájmu hráče,“ napsali s tím, že je čeká nejdůležitější část sezóny a chtějí jít do ní s fanoušky i partnery jako jeden tým.

Pětatřicetiletého gólmana Hudáčka evropské kluby odmítaly, vadila jim jeho podpora KHL, kterou Putin využívá k válečné propagandě.

Bez velkých problémů ho ale podepsalo Jágrovo Kladno. A majitel a hokejová legenda se za něj doslova bil. „Já taky nechodím k tobě domů, abych se ptal tvý manželky!“ reagoval na dotazy novinářů Blesku, kteří se přijeli podívat na zimní stadion, proč angažoval „nechtěného hráče“. „Nemáš respekt, protože jinak by ses mě na to, ku*va, neptal,“ odpověděl Jágr. „Myslíš, že mám čas číst noviny? Myslíš, že mám čas na sociální sítě?“ argumentoval.

Proti Jágrovu rozhodnutí se postavili i kladenští haldaři, místní hokejoví fanoušci. „Mějte názor, jaký chcete, ale my jako haldaři se zásadně vymezujeme proti podepsání hráče J. Hudáčka, a tím tedy i přijetí hodnot, které tento hráč reprezentuje,“ napsali v prohlášení na instagramu. „Pro nás je čest, názorová konzistentnost a smysl pro spravedlnost víc než pár bodů v tabulce a momentální osobní prospěch.“ 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený haldari kladno (@haldari_kladno)

Domů
Sdílet
Diskuse