Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
11. ledna 2024 13:41
Čas čtení 0:55

Za čtyři stovky do Jordánska? Ryanair ve velkém zlevňuje ceny letenek, koukni na největší akce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Za čtyři stovky do Jordánska? Ryanair ve velkém zlevňuje ceny letenek, koukni na největší akce
Zdroj: Wiki Commons/Alan WIlson

Ve středu spustil letecký dopravce Ryanair slevovou akci na několik letů z Prahy do vybraných destinací, převážně v Evropě. S touto slevou se můžeš vydat například do Dánska, Albánie nebo Jordánska téměř za hubičku.

Ten, kdo v tomto týdnu nechtěl kvůli mrazu ani vycházet z domu, se může od včerejšího dne díky slevám Ryanairu vydat do teplých krajin (ale nejen tam) za přijatelné ceny. Ryanair tuto slevu plánuje až do konce dubna letošního roku.

2. ledna 2024 8:04 Čas čtení 1:04 Cestování v roce 2024: Tohle prý bude 10 nejnavštěvovanějších míst na světě, mohou za to filmy a seriály Cestování v roce 2024: Tohle prý bude 10 nejnavštěvovanějších míst na světě, mohou za to filmy a seriály

Ryanair ve slevě nabízí letenky do mnoha destinací v Evropě – například do Kodaně, Bordeaux nebo do Londýna. Mezi zlevněnými letenkami se ale najde i jedna neevropská destinace – za přijatelnou cenu se můžeš vydat i do Ammánu, což je hlavní město blízkovýchodního Jordánska.

A kolik tedy stojí zpáteční letenky do výše zmíněných destinací? Do Dánska, Itálie nebo Francie tě let tam i zpět vyjde i pod 800 korun. Pokud by ses chtěl*a na týden vydat do zmíněného Jordánska, letenky tě vyjdou na něco málo přes 900 korun.

Letenky za zvýhodněnou cenu na cestu mezi 24. lednem a 30. dubnem 2024 si lze rezervovat do 24. dubna s použitím speciálního slevového kódu, který najdeš na webu.

Promo akce je podle všeobecných podmínek k dispozici dle aktuální dostupnosti a pouze pro rezervace na vybraných trasách. Promo akci nelze kombinovat s jinými propagačními cenami ani s žádnou jinou nabídkou promo kódu a nevztahuje se na vnitrostátní lety, přestupní lety/trasy nebo na španělské dotované letenky.

Domů
Sdílet
Diskuse