Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková ČTK
12. ledna 2024 8:36
Čas čtení 0:31

Policie našla pohřešovaného ukrajinského chlapce, je v pořádku (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie našla pohřešovaného ukrajinského chlapce, je v pořádku (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR/propagační materiál

Policejní mluvčí o tom informovala Českou tiskovou kancelář.

Aktualizováno 9:52 – Policisté v pátek vypátrali třináctiletého ukrajinského chlapce ze Cvikova na Českolipsku, který byl pohřešovaný od čtvrtečního poledne. Chlapec je v pořádku, ČTK o tom v pátek informovala regionální mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté zahájili pátrání po chlapci poté, co kolem poledne odešel po hádce s matkou z domova ve Cvikově. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu, zanechal po sobě dopis, že z domova odchází.

Ještě v pátek krátce po deváté hodině policisté na twitteru informovali, že během noci provedli řadu prověrek na adresách, kde by se mohl chlapec vyskytovat, u příbuzných, známých a místech, ke kterým měl v rámci pobytu v Česku vztah. Zatím bez kladného výsledku.

Aktuálně se však osoba v databázi hledaných osob už nenachází. „Pátrání odvoláváme a děkujeme všem za spolupráci,“ dodala Sochorová pro ČTK.

Domů
Sdílet
Diskuse