Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. ledna 2024 17:51
Čas čtení 0:23

Sníh komplikuje pozemní i leteckou dopravu v Evropě. V Německu ruší lety

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Sníh komplikuje pozemní i leteckou dopravu v Evropě. V Německu ruší lety
Zdroj: Unsplash/Gary Lopater/volně k použití

Velká německá letiště preventivně ruší stovky letů. Sníh a ledovka komplikují dopravu, na některých místech zůstanou zavřené i školy. V Norsku pozastavili provoz letiště, problémy mají i ve Švédsku a Dánsku.

Frankfurtské letiště až do odvolání zrušilo všechny starty letadel. Výpadky předpokládají také v Düsseldorfu a Kolínu nad Rýnem. Týkají se i linek do Prahy a z Prahy.

17. ledna 2024 9:23 Čas čtení 0:37 Česko zasáhne ledovka. Na těchto místech si dávej největší pozor Česko zasáhne ledovka. Na těchto místech si dávej největší pozor

Počasí komplikuje i železniční a silniční dopravu. Německý dopravce Deutsche Bahn zrušil několik dálkových spojů, na silnicích zasahovala policie u stovek nehod. V některých spolkových zemích zůstaly zavřené školy a školky.

O problémech v Česku, kdy například vlakové spoje nabírají velká zpoždění, jsme informovali zde.

Domů
Sdílet
Diskuse