Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
25. ledna 2024 16:34
Čas čtení 0:22

Feriho rozsudek je hotový. Půjde na tři roky do vězení a musí zaplatit odškodné

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Feriho rozsudek je hotový. Půjde na tři roky do vězení a musí zaplatit odškodné
Zdroj: Profimedia

Předsedkyně soudního senátu Lenka Hájková dopsala rozsudek v kauze bývalého poslance TOP 09 Dominika Feriho.

„Rozsudek už byl vyhotoven a rozeslán,“ potvrdila serveru iROZHLAS.cz a Radiožurnálu ve čtvrtek mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 3 Darina Maříková.

25. ledna 2024 8:14 Čas čtení 1:06 Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy

Soudní senát poslal exposlance do vězení již začátkem listopadu. Ten se proti tomu na místě odvolal. Soudkyně Hájková v minulosti žádala o prodloužení termínu na vyhotovení rozsudku. „Žádost byla odůvodněna složitostí a rozsáhlostí věci a dále potřebou průběžného činění úkonů i v jiných věcech,“ uvedla v prosinci minulého roku Maříková.

Dle nepravomocného verdiktu Feri znásilnil dvě dívky a jednu se znásilnit pokusil. Dostal trest tři roky ve vězení a musí zaplatit odškodnění.

Domů
Sdílet
Diskuse