Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
7. února 2024 17:36
Čas čtení 0:24

Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Že navigace není vždy přesná a není dobré jí vždy věřit, si ověřil osmnáctiletý řidič vozidla značky Audi. Navigace ho „zavedla“ na lyžařskou sjezdovku.

Nehoda se stala 1. února 2024 ve večerních hodinách na sjezdovce ve skiareálu Chmelná na Českokrumlovsku. Poté, co mladík vjel na sjezdovku, nezvládl řízení, dostal smyk a narazil do jednoho ze sloupů vleku. Policisté u řidiče na místě provedli dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem.

7. února 2024 14:55 Čas čtení 0:47 Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma

Přestože se nehoda obešla bez zranění, škoda vzniklá na vozidle byla vyčíslena na nejméně dva miliony korun. Poškození na jednom ze sloupů vleku vyjde nejméně na dalších 100 tisíc korun. 

Auto, Policie
Zdroj: Policie České republiky

„Jelikož v tomto případě k nehodě nedošlo na pozemní komunikaci, nejednalo se o dopravní nehodu. Policisté tak případ zaevidovali jako škodní událost,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Domů
Sdílet
Diskuse