Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
7. února 2024 14:55
Čas čtení 0:47

Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma
Zdroj: Freepik/@ jcomp/volně k užití

Nový kanál s názvem Eurovision Sport uvede pro diváky Evropská vysílací služba (EBU).

EBU, sdružující média veřejné služby, program uvedla v pondělí 5. února. Pustit si ho můžeš na webu eurovisionsport.com anebo prostřednictvím aplikace pro systémy Android a iOS. Během roku se kanál dostane do televizí připojených k internetu nebo do vybraných bezplatných streamovaných televizních kanálů podporovaných reklamou.

7. února 2024 7:00 Čas čtení 3:17 Ukrajinci v Česku dávky nevysávají, realita je drsná. Nesmí mít úspory, nejhůř jsou na tom ženy Ukrajinci v Česku dávky nevysávají, realita je drsná. Nesmí mít úspory, nejhůř jsou na tom ženy

„V současné době má přístup k prémiovým sportovním kanálům pouze třetina sportovních fanoušků. Doufáme, že prostřednictvím bezplatného streamování Eurovision Sport demokratizujeme přístup k živým sportovním přenosům a pomůžeme rozvíjet jednotlivé sporty,“ uvedl Noel Curran, generální ředitel EBU.

Přístupnost obsahu s Českou televizí

Cílem kanálu je zvýšit bezplatnou přístupnost ke sportovnímu obsahu. Přinese až tisíce hodin obsahu. Jednou z členských organizací, se kterými bude EBU na programu spolupracovat, je i Česká televize.

„Pevně ​​věříme, že sport by měl být pro všechny. Členové našich veřejnoprávních médií již přinášejí divákům mnoho z předních světových sportovních událostí zdarma a tato nová digitální platforma poskytne ucelené pokrytí, takže nikdy nebudou muset promeškat ani okamžik své oblíbené události,“ pokračoval generální ředitel EBU.

6. února 2024 13:30 Čas čtení 0:32 Českem se šíří další podvodné SMS zprávy. Takhle je rozeznáš Českem se šíří další podvodné SMS zprávy. Takhle je rozeznáš

Vysílat bude řadu sportů od atletiky, gymnastiky, plavání, lyžování až po přenosy z mistrovství světa či Evropy. Mezi první události, jež Eurovision Sport pokryje, patří třeba mistrovství světa v biatlonu v Česku, které bude probíhat 7. až 18. února.

Domů
Sdílet
Diskuse