Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
12. února 2024 v 10:13
Čas čtení 0:26

Světový rekordman v maratonu Kelvin Kiptum zemřel při tragické nehodě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Světový rekordman v maratonu Kelvin Kiptum zemřel při tragické nehodě
Zdroj: Wikipedia/Katie Chan/volně k užití

Při nešťastné autonehodě zemřel také trenér běžce.

Světový rekordman v maratonu Kelvin Kiptum (24) zemřel při dopravní nehodě. K nešťastné tragédii došlo na silnici v západní Keni. O život přišel také jeho trenér Gervais Hakizimana, informuje BBC.

12. února 2024 v 9:45 Čas čtení 1:30 Energie zlevňují. Kde získat nejvýhodnější nabídku a jak je to s fixací? Energie zlevňují. Kde získat nejvýhodnější nabídku a jak je to s fixací?

Kelvin Kiptum patřil mezi novou skupinu keňských atletů. Loni v říjnu zaběhl maraton v rekordním čase dvou hodin a 35 sekund.

„Jménem celé světové atletiky vyjadřuji nejhlubší soustrast rodinám, přátelům, týmovým kolegům a celé Keni. Neuvěřitelný atlet, který po sobě zanechal neuvěřitelný odkaz. Bude nám velmi chybět,“ napsal v prohlášení prezident světové atletiky Sebastian Coe.

Domů
Sdílet
Diskuse