Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
26. února 2024 8:45
Čas čtení 0:17

Na chlapce na Berounsku spadla houpačka. Vážným zraněním podlehl

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na chlapce na Berounsku spadla houpačka. Vážným zraněním podlehl
Zdroj: Unsplash/Victor B./volně k užití (ilustrační foto)

Chlapec z obce Osek na Berounsku podlehl zraněním poté, co na něj spadla konstrukce houpačky. K neštěstí došlo na zahradě rodinného domku.

Na místo krátce po incidentu dorazili záchranáři a policie. Později zraněného chlapce z místa odvážel vrtulník do plzeňské nemocnice. „Nepřetržitě jsme chlapce resuscitovali a takto jsme jej předali letecké záchranné službě k transportu do nemocnice,“ řekl serveru Novinky mluvčí středočeské záchranné služby Marek Hylebrant.

Chlapec podle policie později v nemocnici vážným zraněním podlehl. Policejní mluvčí doplnila, že policisté vyšetřováním vyloučili cizí zavinění smrti dítěte, stále prověřují okolnosti nehody. Hoch byl žákem druhého stupně základní školy.

25. února 2024 16:30 Čas čtení 0:33 Vražda v Hořovicích: Podezřelý žil údajně týden v bytě s těly svých dětí a ženy Vražda v Hořovicích: Podezřelý žil údajně týden v bytě s těly svých dětí a ženy
Domů
Sdílet
Diskuse