Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
25. února 2024 16:30
Čas čtení 0:33

Vražda v Hořovicích: Podezřelý žil údajně týden v bytě s těly svých dětí a ženy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda v Hořovicích: Podezřelý žil údajně týden v bytě s těly svých dětí a ženy
Zdroj: Policie ČR

Na povrch vychází znepokojující podrobnosti trojnásobné vraždy na Berounsku. Pravděpodobný vrah ženy a dvou dětí měl s jejich těly týden žít v jejich bytě.

Policie vyšetřuje případ od sobotního odpoledne, kdy se do jednoho z bytů ve středočeských Hořovicích dostali oknem hasiči. Nalezli v něm tři mrtvá těla. Pachatelem má být podle zdroje redakce eXtra.cz otec dětí a partner zavražděné ženy, který měl oběti uškrtit.

25. února 2024 13:00 Čas čtení 2:57 Zavedou české univerzity menstruační volno? Zeptali jsme se jich, tohle jsou jejich odpovědi (Aktualizováno) Zavedou české univerzity menstruační volno? Zeptali jsme se jich, tohle jsou jejich odpovědi (Aktualizováno)

Příčinu smrti však potvrdí soudní pitva. Následně měl muž těla zabalit do dek a v bytě s nimi následující týden pobývat. Ze ženina telefonu potom posílal zprávy jejím rodičům, kteří tedy o činu neměli ponětí.

Včera odpoledne bylo po muži vyhlášeno pátrání s varováním, že je ozbrojen, pravděpodobně střelnou zbraní. Nedlouho poté jeho tělo nalezli v ubytovacím zařízení na Břeclavsku.

„Mohu potvrdit, že v případě pachatele se s největší pravděpodobností jednalo o sebevraždu. Nicméně stejně jako v případě všech tří obětí z Hořovic byla nařízena soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti,“ uvedla pro eXtra.cz středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Domů
Sdílet
Diskuse