Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
3. března 2024 10:02
Čas čtení 0:47

Předpověď počasí: V Česku se ochladí, bude zataženo a deštivo. Podívej se, co nás čeká příští týden

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V Česku se ochladí, bude zataženo a deštivo. Podívej se, co nás čeká příští týden
Zdroj: Unsplash/Atilla Bingöl/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na příští týden. Bude zataženo s přeháňkami.

V pondělí se zpočátku objeví mlhy nebo nízká oblačnost, zejména v Čechách a na západě Moravy. Jinak bude většinou polojasno, na horách mohou být přeháňky. Teploty se budou pohybovat mezi dvanácti a šestnácti stupni.

Úterý bude převážně oblačné, na většině území se objeví přeháňky, na severu v místech nad 1000 metrů i smíšené nebo sněhové. Zpočátku mohou přijít mlhy či nízká oblačnost. Teploty klesnou na šest až deset stupňů, na jižní Moravě však dosáhnou až čtrnácti stupňů.

 

Oblačno zůstane i ve středu, ojediněle se také objeví přeháňky, zejména na jihozápadě, v polohách nad 900 metrů i smíšené nebo sněhové. Teploty v noci mohou klesnout k nule, při zmenšené oblačnosti až na dva stupně pod nulou. Přes den bude sedm až jedenáct stupňů.

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky, v polohách nad 900 metrů i sněhové. Ojediněle přijdou mlhy. Teploty v noci budou kolísat mezi dvěma stupni nad a dvěma stupni pod nulou. Přes den pak teploty vystoupají až na deset stupňů.

Víkend bude nejspíše polojasný až oblačný s ojedinělými přeháňkami, na horách sněhovými. V závěru bude přibývat oblačnost a mírný déšť. Teploty se budou pohybovat mezi šesti a jedenácti stupni.

Domů
Sdílet
Diskuse