Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Rok Petra Pavla ve funkci: Podívej se na nejdůležitější momenty

Odchod kancléřky

Na konci letošního ledna skončila na Hradě vedoucí prezidentské kanceláře Jana Vohralíková, kterou ve funkci nahradil bývalý ředitel Aspen Institutu Milan Vašina. Vohralíková ve funkci podle zjištění serveru Seznam Zprávy skončila po konfliktu s prezidentovým poradcem Petrem Kolářem. Stalo se tak nedlouho poté, co Hrad stáhl žádost o Kolářovu bezpečnostní prověrku.

9. října 2024 v 7:00 Čas čtení 3:43 Proč by si první dáma zasloužila vlastní rozpočet? Shrnujeme, co její role obnáší Proč by si první dáma zasloužila vlastní rozpočet? Shrnujeme, co její role obnáší

„Práce kancléřky byla tou nejlepší zkušeností, kterou jsem dostala. Byla to doba neskutečně zajímavá, obohacující a pestrá, ale zároveň velmi náročná,“ komentovala svůj odchod Vohralíková. 

Jana Vohralíková.
Jana Vohralíková. Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 5 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse