Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
11. března 2024 9:17
Čas čtení 0:53

Předpověď počasí na týden: Jaro se blíží, čeká nás neuvěřitelně teplý víkend

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na týden: Jaro se blíží, čeká nás neuvěřitelně teplý víkend
Zdroj: pexels / Jill Wellington / volně k užití

Po příjemně teplém víkendu nás čeká další oteplení, přes týden sice můžeme očekávat oblačno a místy i mlhy, teploty by se však mohly ke konci týdne stabilně dostat před deset stupňů a o víkendu už naznačit pravý příchod jara.

Již v pondělí očekáváme vysoké teploty mezi 10 až 14 stupni. Na východě a severovýchodě se místy mohou objevit přeháňky, k večeru budou častější. V noci na úterý k nám začne proudit chladnější vzduch, teploty by se měly držet mezi pěti a devíti stupni. Přes den se pak mohou objevit přeháňky, nejsilněji na Moravě a ve Slezsku, v místech nad 1200 metrů se mohou objevit i srážky sněhové. Denní teploty budou o něco nižší, držet se budou mezi šesti a desíti stupni, nejvýše dosáhnou na 12 stupňů Celsia.

V podobném duchu se ponese i prostředek týdne. Ve středu očekáváme teploty sedm až 11 stupňů. Obloha bude zatažená, místy se objeví přeháňky. Vát by měl mírný severozápadní až západní vítr. Ve čtvrtek se mohou ojediněle objevit i mlhy, místy se však rozplynou a můžeme očekávat i polojasno. Denní teploty by se v Česku mohly dostat až na 15 stupňů, jinak se budou držet mezi devíti a 13 stupni.

pátek očekáváme opět oblačno až polojasno, ráno se opět mohou objevit mlhy. Denní teploty očekáváme opět mezi devíti a 14 stupni, v Čechách by rtuť teploměru mohla vystoupat dokonce až na šestnáct stupňů Celsia. Víkend nás překvapí ještě více, denní teploty by se měly pohybovat mezi 11 a 15 stupni a dle meteorologů by se při malé oblačnosti mohly dostat až na 17 stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse