Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eva Thonhauserová
10. dubna 2024 15:31
Čas čtení 0:27

Neznámý vandal poničil pamětní desku Jána Kuciaka a jeho snoubenky v Košicích

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Neznámý vandal poničil pamětní desku Jána Kuciaka a jeho snoubenky v Košicích
Zdroj: Bonton Film

Pamětní deska byla symbolickým náhrobkem zavražděného páru.

Neznámý pachatel zničil v Košicích pamětní desku, která byla ve městě vztyčena na památku zavražděného novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové, jak upozornilo Sebejisté Slovensko na svých sociálních sítích.

9. dubna 2024 17:11 Čas čtení 0:57 Dvaasedmdesátiletý muž znásilnil dvanáctiletou zdrogovanou dívku. Podle znalkyně není nebezpečný Dvaasedmdesátiletý muž znásilnil dvanáctiletou zdrogovanou dívku. Podle znalkyně není nebezpečný

Byl to symbolický náhrobek zavražděného páru. Obsahoval QR kód, který po naskenování odhalil lidem životopisné údaje Jana a Martiny. Kromě těchto údajů si lidé mohli přečíst také politické a společenské souvislosti tragédie. Po naskenování se lidé dozvěděli, kdo byl v době vraždy předsedou vlády, ministrem vnitra, policejním prezidentem atd.

„Prosím, postavme se proti nenávisti, naplňme Slovensko porozuměním a tolerancí svými životy a činy a nedovolme, aby se jed vyslaný z nejvyšších mocenských míst dostal do dalších duší a srdcí občanů naší vlasti,“ uvádí platforma Sebevědomé Slovensko.

Domů
Sdílet
Diskuse