Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
25. dubna 2024 10:34
Čas čtení 0:34

VIDEO: Čeští politici jako hvězdy Pána prstenů. Umělá inteligence stvořila šílený bizár

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Čeští politici jako hvězdy Pána prstenů. Umělá inteligence stvořila šílený bizár
Zdroj: AI & Deepfake Fun

Parodické video na slavnou filmovou sérii, ve kterém září přední čeští politici, sdílel na síti X předseda Senátu Miloš Vystrčil.

Z Tomia Okamury se tak stal Glum, z Petra Pavla zase Gandalf. Ve videu se poté objevuje několik narážek na politiku a výroky jejích představitelů. „Řekněte Andronovi, že chceme mír,“ říká například ve videu postava Galadriel s obličejem Aleny Schillerové.

Autorem videa je účet AI & Deepfake Fun, video zveřejnil na YouTube kanále již začátkem dubna, zhlédlo ho přes dva tisíce lidí. Nyní jej však na svém profilu sdílel Miloš Vystrčil a video tak více zviditelnil. Dočkal se však spíše negativních reakcí. „Umělá inteligence baví a přitom neuráží,“ uvedl u příspěvku. Ne všichni s ním souhlasí.

„Tak pokud z oponentů dělá zlo, tak uráží. Vy jste ubohý jako ostatní,“ napsal například jeden z uživatelů. „Kolik ti je? Už začínáš senilnět, že sdílíš tohle hodně trapné a dětinské video?“ přidal se další.  

Domů
Sdílet
Diskuse