Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
9. května 2024 16:45
Čas čtení 1:35

Last minute dovolená nejen v Evropě. Těchto šest pobytů tě donutí začít balit kufry

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Last minute dovolená nejen v Evropě. Těchto šest pobytů tě donutí začít balit kufry
Zdroj: Unsplash/Chen Mizrach

Podívali jsme se na nabídky cestovních kanceláří v Česku a přinášíme pobyty, které by sis neměl*a nechat ujít.

Pokud máš už dost školy nebo práce, je možná ten pravý čas na to udělat si volno. A jestli ti nevadí balení na poslední chvíli, tak tě nabídka cestovek mile potěší. Pobyty vychází na méně než deset tisíc korun. 

9. května 2024 10:32 Čas čtení 0:37 Letiště v Brazílii zcela zaplavila voda. Po celé zemi zuří ničivé záplavy, situace je mimořádně špatná Letiště v Brazílii zcela zaplavila voda. Po celé zemi zuří ničivé záplavy, situace je mimořádně špatná

Prohledali jsme weby serverů Invia, EXIM tours a Blue Style. Tady je šest dovolených, které oslovily nás. Ceny uvádíme za osobu, často je však nezbytné objednat zájezd alespoň pro dvě osoby.

Empire Beach Aqua Park 

Za 6 455 korun na osobu nabízí Invia osm dní v Egyptě. Tříhvězdičkový hotel v Hurghadě se nachází přímo na pláži, a navíc má i dva bazény a aquapark. Za tuto cenu s all inclusive je potřeba vyrazit od 14. do 21. května. 

Studia Kostas

Invia inzeruje také Řecko, jde o sedm dní bez stravy za 6 990 korun. Hotel nabízí také bazén a nachází se zhruba 300 metrů od pláže. Odlet již není tak narychlo jako u předchozí nabídky. Pobyt je k dispozici od 13. do 19. června.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse