Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
refresher team
13. května 2024 v 13:45
Čas čtení 0:39

Moderátorce Petře Svoboda tragicky zahynul manžel. Na kole nedostal přednost od auta

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Moderátorce Petře Svoboda tragicky zahynul manžel. Na kole nedostal přednost od auta
Zdroj: Profimedia

K tragické nehodě došlo v neděli odpoledne nedaleko Nové Vsi u Dírné na Táborsku.

Moderátorka Poledních a Odpoledních Televizních novin Petra Křivková Svoboda prožívá nejtěžší chvíle života. „V neděli za tragických okolností zemřel její manžel Ondřej Křivka (†39). Nepřežil srážku s osobním autem, když jel na kole. Podle předběžných závěrů policie byl viníkem nehody řidič auta, který mu nedal přednost,“ informovala Nova.

13. května 2024 v 12:30 Čas čtení 1:12 Samosběr jahod 2024: Víme, kde už se sbírá a kolik zaplatíš Samosběr jahod 2024: Víme, kde už se sbírá a kolik zaplatíš

„Je to pro nás životní tragédie. Prosím veřejnost, aby respektovala soukromí mé a našich dětí,“ sdělila moderátorka s tím, že více se k tragédii nebude vyjadřovat. 

K tragické dopravní nehodě v neděli odpoledne vyjížděly všechny složky záchranného systému. „Krátce po čtvrté hodině odpoledne jsme vyjížděli k dopravní nehodě osobního vozidla značky Citroen a cyklisty. Osmatřicetiletý řidič vozidla na křižovatce nedal přednost projíždějícímu cyklistovi. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým i přes snahu policistů, hasičů a záchranářů na místě podlehl,“ uvedl podle iDnes.cz mluvčí jihočeských policistů Miroslav Šupík.

13. května 2024 v 10:40 Čas čtení 1:00 Důchod ve výši 25 tisíc má v Česku téměř 13 procent lidí. Jak na něj dosáhnout? Důchod ve výši 25 tisíc má v Česku téměř 13 procent lidí. Jak na něj dosáhnout?

Dechová zkouška včetně testu na přítomnost dalších omamných látek byla u řidiče negativní. Mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová doplnila, že záchranáři se muže pokoušeli desítky minut oživovat, jejich snaha ale byla marná.

Domů
Sdílet
Diskuse