Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
21. května 2024 v 16:21
Čas čtení 0:22

Wizz Air nabízí obří slevu na všechny letenky. Platí jen do dnešní půlnoci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Wizz Air nabízí obří slevu na všechny letenky. Platí jen do dnešní půlnoci
Zdroj: Unsplash/Markus Winkler/volně k užití

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dnes slaví dvacáté výročí od prvního letu z Katovic do londýnského Lutonu. Na všechny letenky dnes na oslavu nabízí 20procentní slevu.

Narozeninovou akci tvoří různé propagační akce, přičemž každá platí vždy jeden den mezi 30. dubnem a 21. květnem. Dnešní akce platí do půlnoci a vztahuje se na cenu letenky bez administrativního poplatku.

21. května 2024 v 9:38 Čas čtení 0:39 Apartmány u moře stojí méně než garsonka v Praze. Podívej se, jaké byty si můžeš dovolit Apartmány u moře stojí méně než garsonka v Praze. Podívej se, jaké byty si můžeš dovolit

Dvacetiprocentní sleva platí pro všechny lety a destinace dostupné na webu společnosti a v mobilní aplikaci WIZZ. Doba cesty je neomezená. Akce se nevztahuje na skupinové letenky. Sleva se k letence při nákupu přičte automaticky. 

Wizz Air na svém webu také nabízí nejlevnější letenky na červen a červenec. Letenky do Londýna seženete za 470 korun, dalšími destinacemi jsou třeba Řím, Benátky, Milán nebo Neapol.

Domů
Sdílet
Diskuse