Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Ondřej Mrázek
24. května 2024 11:54
Čas čtení 0:32

Na hlavním nádraží v Praze se srazil vlak s lokomotivou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na hlavním nádraží v Praze se srazil vlak s lokomotivou
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití

Nehoda výrazně komplikuje provoz do Vršovic a na Smíchov.

Podle informací webu Zdopravy.cz v současnosti provoz na pražském hlavním nádraží komplikuje mimořádná událost, při které došlo dnes zhruba v půl jedenácté. Vlak CityElefant se srazil s lokomotivou Českých drah. Při nehodě byli tři lidé lehce zraněni. Ve směru do Vršovic a na Smíchov tak cestující musí počítat se zdržením.

24. května 2024 9:38 Čas čtení 0:34 AKTUALIZOVÁNO: Petr Pavel byl po nehodě propuštěn z nemocnice AKTUALIZOVÁNO: Petr Pavel byl po nehodě propuštěn z nemocnice

„Provoz mezi stanicemi Praha hl. n. a Praha-Vršovice, respektive Praha-Smíchov výrazně omezen,“ uvedly České dráhy.

Některé vlaky byly odřeknuty, vlaky linky S9 ve směru do Prahy jedou ze stanice Praha-Hostivař do stanice Praha hl. n. odklonem přes stanici Praha-Malešice a Praha-Libeň. Vlaky v uzlu Praha hl. n. mohou na svém příjezdu či odjezdu navýšit svá zpoždění o pět až 25 minut.

Ke srážce došlo těsně před vinohradským tunelem. Podle mluvčího hasičů Správy železnic Martina Kavky byli tři lidé lehce zraněni. Škoda je odhadována na 600 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse