Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Karolína Fejtová
25. května 2024 16:32
Čas čtení 0:27

Vážná nehoda v Ostravě: Dvě mladé dívky na přechodu srazilo auto, šly na červenou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vážná nehoda v Ostravě: Dvě mladé dívky na přechodu srazilo auto, šly na červenou
Zdroj: Policie ČR

V pátek odpoledne srazilo auto dvě dívky ve věku 17 a 18 let. Utrpěly vážná zranění.

Dívky vešly do silnice, když měly na semaforu červenou. Auto, které je srazilo, jelo na zelený signál volno. K nehodě došlo na křižovatce ulic Výškovická a U Studia. Řidič měl negativní výsledek dechové zkoušky. Na místě zasahovali hasiči a záchranáři.

„Starší z dívek byla po nehodě v bezvědomí a se selhávajícím dýcháním v přímém ohrožení života. Zasahující lékař zjistil poranění hlavy a končetin, nevyloučil ani další možná zranění. Provedl intubaci dýchacích cest a zajistil pacientce přístrojem řízenou ventilaci,“ řekl Novinkám Lukáš Hampl, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje.

Mladší dívka utrpěla těžké zranění hlavy. Obě byly převezeny na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice. Hasiči na místě poskytli řidiči a jeho spolujezdkyni posttraumatickou péči. Policisté zjišťují další okolnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse