Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
13. června 2024 v 12:15
Čas čtení 0:29

Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji
Zdroj: Ryanair/propagačný materiál na voľné použitie

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair spustila bleskový výprodej. Platí jen ve čtvrtek, a to na cesty do konce července.

Od 319 korun pořídíš letenky do Budapešti, Londýna nebo polské Poznaně, za ani ne 350 korun nabízí společnost cestu do Paříže nebo Marseille.

12. června 2024 v 13:00 Čas čtení 0:11 Velký kvíz znalostí o Česku: Získal*a bys české občanství? Zkus to v našem testu Velký kvíz znalostí o Česku: Získal*a bys české občanství? Zkus to v našem testu

V rozmezí 419 korun a 572 korun stojí letenky do Itálie, konkrétně do Benátek, Turínu, Pisy, Rimini, Říma nebo Neapole. 720 korun stojí cesta do Catanie, 746 do Bari. Nechybí ani nabídka Spojeného království, Manchester za 578 korun a Bristol za 619 korun a Edinburgh za 1379 korun. Letenka do irského Dublinu stojí od 2071 korun.

Do španělské Barcelony se můžeš podívat za 655 korun, do Malagy za 1017 korun. V nabídce je také třeba řecký Skiathos, Rhodos nebo albánská Tirana.

Všechny ceny jsou uvedené za jednosměrnou letenku a bez přidaného zavazadla. Všechny informace, podmínky akce a nabídku letenek najdeš tady.

12. června 2024 v 14:00 Čas čtení 4:18 Kouřit ještě nesmí, ale dřít na tabákových plantážích ano. Co všechno máš z dětské práce? Kouřit ještě nesmí, ale dřít na tabákových plantážích ano. Co všechno máš z dětské práce?
Domů
Sdílet
Diskuse