Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák ČTK
16. června 2024 v 17:50
Čas čtení 0:32

Rock for People: Policie řešila krádeže mobilů, hodinek a zhruba 100 přestupků v dopravě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Rock for People: Policie řešila krádeže mobilů, hodinek a zhruba 100 přestupků v dopravě
Zdroj: REFRESHER/David Marcin

V noci na dnešek skončil v Hradci Králové čtyřdenní hudební festival Rock for People, na který letos dorazilo asi 40 tisíc lidí.

Podle serveru iDnes.cz policie během akce nezaznamenala rušení veřejného pořádku či jiné vážnější přestupky. Nejčastěji policisté řešili dopravní přestupky a krádeže mobilních telefonů. Na místě přitom byly posílené hlídky.

16. června 2024 v 14:50 Čas čtení 7:09 Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž)

„Převážně v dopravě policisté zjistili téměř 100 přestupků. Zjistili také dva trestné činy ohrožení pod vlivem návykové látky, a to u opilých řidičů,“ uvedla pro iDnes.cz policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policie také přijala 20 oznámení, která se týkala krádeží. Patřily mezi ně především krádeže telefonů, výjimkou ale nebyla ani krádež hodinek či kamery. Objevily se také falešné vstupenky s celkovou škodou ve výši šest tisíc korun. 

Letošní ročník byl již 29. v pořadí, na osmi pódiích během něj vystoupilo více než 130 kapel a desítky dalších umělců. Nechyběli mezi nimi britští The Prodigy či americká kapela The Offspring. Naši reportáž z akce si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse