Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
29. června 2024 v 13:14
Čas čtení 0:16

AKTUÁLNĚ: Na festivalu Hip Hop Žije zemřel 20letý muž

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Muž nejevil žádné známky života.

Bratislavská policie informovala, že zasahovala v oblasti Zlatých piesků, kde se právě koná festival Hip Hop Žije. Záchranné složky byly přivolány ke dvacetiletému muži, který nejevil známky života.

29. června 2024 v 10:00 Čas čtení 0:12 Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy

„Na místě byl konstatován exitus, přičemž za účelem zjištění přesných příčin, za kterých došlo k úmrtí muže, bylo nařízeno provedení pitvy. Ze strany pověřeného příslušníka Okresního ředitelství PZ v Bratislavě II bylo zahájeno trestní stíhání ve věci trestného činu usmrcení,“ napsala policie.

Domů
Sdílet
Diskuse