Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
15. července 2024 v 17:01
Čas čtení 0:22

V Česku by mohl vyrůst nový BMW Park. Slibuje až pět set nových pracovních míst

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Česku by mohl vyrůst nový BMW Park. Slibuje až pět set nových pracovních míst
Zdroj: BMW/propagační materiál

O budoucnosti dalších pozemků ve strategické průmyslové zóně Mošnov budou ostravští zastupitelé jednat ve čtvrtek. Dle dostupných dokumentů se přihlásili tři zájemci. Jeden z nich chce k Ostravě přivést společnost BMW.

Ze tří přihlášených zájemců splňují podmínky dva – OAMP Holding a Panattoni. Panattoni svého potenciálního nájemce ještě neodhalil, OAMP Holding ale doložil podepsané prohlášení o záměru se společností BMW.

15. července 2024 v 7:05 Čas čtení 0:23 Wizz Air spustí novou pravidelnou linku z Vídně. Za 1500 korun můžeš letět do Moldavska až třikrát týdně Wizz Air spustí novou pravidelnou linku z Vídně. Za 1500 korun můžeš letět do Moldavska až třikrát týdně

V Mošnově by mohl vyrůst BMW Park. V rámci již vybudovaného teminálu kombinované dopravy by vznikl logistický provoz. K manipulaci s přepravními kontejnery by se využívala železniční vlečka. BMW Park by postupně mohl vytvořit pět set nových pracovních míst.

S výstavbou by se mohlo začít již letos. Zahájení zkušebního provozu je pak odhadováno na rok 2026. Do plnohodnotného provozu by mohl park přejít o rok později.

Domů
Sdílet
Diskuse