Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Barbora Fábryová
15. července 2024 v 7:05
Čas čtení 0:23

Wizz Air spustí novou pravidelnou linku z Vídně. Za 1500 korun můžeš letět do Moldavska až třikrát týdně

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Nová linka bude spuštěna již 30. září 2024.

Společnost Wizz Air zahajuje provoz nové pravidelné linky z Vídně do Moldavska. Turisté budou moci od konce září létat z rakouského letiště do Kišiněva, informuje portál Letenky za babku.

14. července 2024 v 13:25 Čas čtení 0:35 Ženu v nafukovacím kruhu odneslo moře 80 kilometrů od pláže. Zachránili ji po 36 hodinách Ženu v nafukovacím kruhu odneslo moře 80 kilometrů od pláže. Zachránili ji po 36 hodinách

Letecká společnost naplánovala první let na 30. září 2024. Létat bude pravidelně až třikrát týdně. Vždy v pondělí, středu a pátek. Turisté mohou výhodné spojení využít k prodlouženému víkendu v této postsovětské zemi.

Ceny letenek budou začínat na 60 eurech (1500 korun) tam i zpět pro nečleny Wizz Discount Clubu. Členové zaplatí o 20 eur (500 korun) méně. Portál však očekává, že v rámci promoakcí mohou jít ceny ještě níže.

moldavsko
Zdroj: Wikimedia Commons/Pelin Oleg
Domů
Sdílet
Diskuse