Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
22. července 2024 v 7:00
Čas čtení 0:29

Logan Paul v problémech. Americký olympijský výbor žaluje výrobce kontroverzních nápojů Prime

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Logan Paul v problémech. Americký olympijský výbor žaluje výrobce kontroverzních nápojů Prime
Zdroj: Prime Hydration/propagačný materiál

Americký olympijský a paralympijský výbor žaluje značku energetických nápojů Prime, která patří youtuberovi Loganu Paulovi a rapperovi KSI. Důvodem má být porušení ochranné známky.

Podle žaloby společnost Prime používá ve své speciální edici hydratačního nápoje s basketbalovou hvězdou a trojnásobným olympijským vítězem Kevinem Durantem výrazy a symboly chráněné ochrannou známkou olympijského výboru. Informovala o tom britská stanice BBC.

31. ledna 2024 v 14:00 Čas čtení 5:34 Ta nejhorší rizika nejsou vidět hned. Co energy drinky dělají s tvou psychikou a tvým tělem? Ta nejhorší rizika nejsou vidět hned. Co energy drinky dělají s tvou psychikou a tvým tělem?

Výbor však uvedl, že s firmou Prime nemá uzavřenou dohodu o používání její terminologie a ochranných známek, a prohlásil, že jednání firmy bylo „úmyslné“ a „ve zlé víře“.

V žalobě, kterou výbor podal v pátek v Coloradu, se uvádí, že spotřebitelé by mohli být uvedeni v omyl a myslet si, že mezi americkým olympijským a paralympijským výborem a společností Prime nějaká dohoda existuje.

Organizace uvedla, že zaslala společnosti Prime dopis o zastavení činnosti, ale značka nápojů normálně pokračovala v prodeji, takže se situace vyostřila a musí ji řešit soudně.

Domů
Sdílet
Diskuse