Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
24. července 2024 v 14:18
Čas čtení 0:44

VIDEO: Peterková opět narušila živé vysílání. (Ne)reakce reportéra baví internet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Peterková opět narušila živé vysílání. (Ne)reakce reportéra baví internet
Zdroj: ČTK/Zehl Igor

Soud se začal zabývat případem tří příznivců Jany Peterkové. Na jednání přišla i samotná bývalá novinářka. Během živého vysílání České televize překřikovala reportéra.

Trojice mužů při loňském odvolacím jednání Jany Peterkové na pražském městském soudu narušovala jednání skandováním, vysadila dveře do soudní síně a po ukončení jednání soudce slovně vulgárně napadala. Obžalovaní se na začátku jednání odmítli legitimovat a po přečtení obžaloby odešli ze soudní síně. Líčení prohlásili na „nelegální“, jelikož se soudkyně neprokázala svým občanským průkazem.

24. července 2024 v 7:25 Čas čtení 0:40 Co má Rusko v plánu? Putinova pravá ruka se prořekla Co má Rusko v plánu? Putinova pravá ruka se prořekla

Během živého vysílání České televize o průběhu jednání vběhla Peterková do záběru a začala reportéra překřikovat. Na videu jí není příliš rozumět, pouze v závěru můžeme zřetelně slyšet zvolání: „Proč se nezeptáte Rakušana.“ Reportér Jakub Pacner České televize však zachoval chladnou hlavu a nenechal se Peterkovou vyvést z míry.

Není to poprvé, co bývalá novinářka Peterková narušovala vysílání. Do živého vstupu České televize se vetřela již v roce 2020. Narušila tak vysílání o tiskové konferenci Romana Prymuly. Megafonem křičela své názory týkající se nočního výletu Prymuly s Faltýnkem, během něhož porušili covidová opatření.

24. července 2024 v 13:00 Čas čtení 5:53 Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun
Domů
Sdílet
Diskuse