Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
24. července 2024 v 7:25
Čas čtení 0:40

Co má Rusko v plánu? Putinova pravá ruka se prořekla

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Co má Rusko v plánu? Putinova pravá ruka se prořekla
Zdroj: Flickr/World Economic Forum/volně užití

Ruský politik a podnikatel Dmitrij Anatoljevič Medveděv na sociálních sítích prozradil, co Rusko plánuje, pokud podepíše mírovou dohodu s Ukrajinou. Podle odborníků ale jeho slova nedávají smysl.

Svým radikálním přístupem k okupaci Ukrajiny se nikdy netajil, potvrdil to i v nedávném prohlášení.

18. července 2024 v 12:03 Čas čtení 0:35 MAPA: Rusko v televizi odvysílalo mapu možných útoků na Evropu, Praha svítí červeně MAPA: Rusko v televizi odvysílalo mapu možných útoků na Evropu, Praha svítí červeně

„I po podepsání dokumentů a přijetí porážky (v tomto kontextu Ukrajiny) její zbývající radikálové přeskupí své síly. A pak přijde čas, aby byla ještěrka konečně zničena,“ uvedl na Telegramu. Jak se tedy dalo předpokládat, uklidnění situace by mírová smlouva spíše nepřinesla.

Ačkoliv sám Medveděv mluví o úplné destrukci Ukrajiny, spousta odborníků jeho slova nebere vážně, o tom, zda je prohlášení pravdivé spekulují a neví co si o něm myslet.

23. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:42 „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně

„Dostává se dokonce do naprostého rozporu s tím, co říká současný prezident Vladimir Putin a jde to proti jeho nedávným ‚prosbám o mír.‘ Nedává to smysl,“ napsal například na síti X politický ekonom Konstantin Sonin.

Domů
Sdílet
Diskuse