Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
27. července 2024 v 15:40
Čas čtení 0:51

Světoznámý režisér byl obviněn z nevhodného chování. Při natáčení líbal komparzistky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Světoznámý režisér byl obviněn z nevhodného chování. Při natáčení líbal komparzistky
Zdroj: Neilson Barnard/Getty Images

Během příprav filmu Megalopolis si měl Francis Ford Coppola ženy ze štábu brát na klín a líbat je aby se „dostaly do nálady.“

Zprávy o jeho možném nevhodném chování se objevily už v květnu tohoto roku, server Variety však získal exkluzivní video z minulého roku, na kterém je režisér přímo přistižen. K případu se vyjádřily i nové zdroje.

26. července 2024 v 17:00 Čas čtení 5:58 Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU?

„Pracoval jsem s opravdu významnými režiséry a takové chování je neobvyklé,“ uvedl jeden ze zdrojů. „Nikdy jsem neviděl, že by se někdo na place, a to se týká i kameramana, tak moc dotýkal herců,“ podotkl. 

Po několika záběrech prý Coppola navíc do mikrofonu oznámil: „Promiňte, když k vám přijdu a políbím vás. Vězte, že je to výhradně pro mé potěšení.“

Zdroj také upozornil na to, že jelikož natáčení financoval Coppola, neexistovalo žádné personální oddělení, které by vše kontrolovalo. „S kým jsme si měli promluvit? Stěžovat si Coppolovi a nahlásit to Coppolovi samotnému?“ dodal.

26. července 2024 v 16:00 Čas čtení 3:28 Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci

K novým obviněním se režisér zatím nevyjádřil. V minulosti ale uvedl, že na takové chování je „příliš stydlivý“. K obviněním se tehdy vyjádřil i výkonný producent Darren Demetre, podle něj šlo o „způsob, jak pomoci inspirovat a nastolit atmosféru.“ Veškeré spekulace odmítl. „Nikdy jsem si nebyl vědom žádných stížností na obtěžování nebo špatné chování v průběhu projektu,“ řekl. 

Domů
Sdílet
Diskuse