Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
8. srpna 2024 v 16:55
Čas čtení 0:43

Podívej se, kdo si vezme do parády letošní Signal Festival. Ten se letos spojí se Slovenskem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Podívej se, kdo si vezme do parády letošní Signal Festival. Ten se letos spojí se Slovenskem
Zdroj: Superbien.studio/oficiální web

Signal festival se ve spolupráci se slovenským festivalem Sensorium rozšíří o Signal Forum, které nabídne přednášky, workshopy a doprovodné aktivity se světovými jedničkami.

„Signal Forum navazuje na naši dlouhodobou misi, kterou je propojení současného umění, vědy a technologií. Tímto partnerstvím chceme vytvořit novou platformu, která propojí umělce, vědce a technologické odborníky a umožní jim sdílet inovativní nápady a zkušenosti,“ říkají Martin Pošta, ředitel Signal Festivalu, a kurátorka Lucie Dubačová za Sensorium.

Forum tak bude novinkou, která do Prahy přivede řečníky z mnoha zajímavých oblastí.Ve dnech 11. a 12. října přivítá například astrobioložku Michaelu Musilovou, která řídí výzkum spojený s vesmírem v institucích po celém světě, včetně NASA či Evropské kosmické agentury. Dále přijede prokurátorka a spisovatelka Ariane Koek, která založila program Arts at CERN. Dorazí také vedoucí kreativních projektů v Google Arts & Culture Mark Geary.

Umělci, co rozsvítili Empire State Building

O instalace se postará dvojice programátorů Foxdog Studios či pařížské kreativní studio Superbien, které videomappingem rozsvítili Empire State Building. Instalace tvořili i pro vyhlášené značky jako Dior, Lancôme nebo Peugeot.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SUPERBIEN (@superbien.studio)

Signal Festival za 11 let fungování přivítal více než 4,5 milionu diváků. Dvanáctý ročník bude mít téma Ekosystémy 02: Výprava. Prahu rozsvítí od 10. do 13. října.

superbien signalsuperbien signalsuperbien signalsuperbien signal
Zobrazit galerii
(12)
Zpět
Sdílet
Diskuse