Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Veronika Ábelová
13. září 2024 v 7:31
Čas čtení 0:43

Slovenská olympionička našla ve své lodi nechutné překvapení. Nepříjemnou zkušenost sdílela na svém Instagramu

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Slovenská olympionička našla ve své lodi nechutné překvapení. Nepříjemnou zkušenost sdílela na svém Instagramu
Zdroj: Slovenská kanoistika/ propagační materiál

Pětadvacetiletá kajakářka Eliška Mintálová se letos na olympiádě v Paříži umístila na devátém místě. I když má po sezóně, chtěla si nedávno zatrénovat na vodě v tréninkovém areálu Čunovo. Když přisla k lodi, málem se pozvracela.

Olympioničku čekalo nepříjemné překvapení. „Někdo mi nach*al do lodi. Věděla jsem, že to, co se u nás na svazu děje, je hluboko za čarou, ale tohle je strašně dětinské. Fakt nechutné,“ napsala do stories na svém Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Peter Bardy (@peter_bardy)

Jestli byla důvodem nechutného útoku závist nebo za tím stála jiná motivace nikdo neví. Zatím se nepodařilo odhalit, kdo Mitálovou do této nepříjemné situace dostal. K celé kauze se vyjádřil na Instagramu i slovenský novinář Peter Bardy. „Až jednou budou historici zkoumat, co jsme byli zač, tohle bude také zajímavý moment, jak jsme se chovali k olympioničkám,“ napsal Bardy.

12. září 2024 v 10:46 Čas čtení 0:47 Česko se chce znovu ucházet o pořádání hokejového šampionátu. Místo Slovenska oslovilo jinou zemi Česko se chce znovu ucházet o pořádání hokejového šampionátu. Místo Slovenska oslovilo jinou zemi

Mintálová má za sebou ale důležité období její sportovní kariéry. Na olympijských hrách v Paříži se umístila devátá, stejně jako tomu bylo v roce 2020 v Tokiu. „I to je vodní slalom, tak krásný a zároveň Vám jeden moment na trati může pokazit všechno. Jednou to vyjde, věřím. Děkuji Vám za obrovskou podporu, milá slova, zprávy, které mě opravdu zahřály u srdce,“ poděkovala fanouškům za podporu. Mimo to se v Paříži zasnoubila se svým přítelem Tomáše Kačicem.

Domů
Sdílet
Diskuse