Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Peclová
dnes 8. října 2024 v 14:00
Čas čtení 0:35

Medveděv by chtěl vybombardovat Londýn. „Potopme ten zatracený ostrov anglosaských psů,“ prohlásil

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Medveděv by chtěl vybombardovat Londýn. „Potopme ten zatracený ostrov anglosaských psů,“ prohlásil
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Tato slova zazněla při strategickém raketovém cvičení na Sibiři, které Kreml uspořádal u příležitosti diktátorových včerejších 72. narozenin.

Zatímco se na jihu Ruska obrovská odpalovací zařízení cvičila ve vyhledávání pozic pro jaderné údery, reagoval místopředseda ruské Bezpečnostní rady a bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv na Telegramu na komentář ruské sportovní hvězdy Jeleny Välbe. Ta prohlásila, že by všechny problémy Kremlu vyřešilo vybombardování Londýna. Informuje o tom Daily Mail.

8. října 2024 v 12:02 Čas čtení 0:44 Hlavní podezřelý v případu zmizelé Madeleine McCann může být brzy na svobodě. Zprostili ho obvinění ze znásilnění Hlavní podezřelý v případu zmizelé Madeleine McCann může být brzy na svobodě. Zprostili ho obvinění ze znásilnění
8. října 2024 v 11:07 Čas čtení 0:45 V Británii odsoudili tři Čechy. Využívali bezdomovce a narkomany k otrocké práci V Británii odsoudili tři Čechy. Využívali bezdomovce a narkomany k otrocké práci
8. října 2024 v 13:05 Čas čtení 0:36 Elon Musk: Pokud Trump prohraje, jsem v prd*li a půjdu sedět Elon Musk: Pokud Trump prohraje, jsem v prd*li a půjdu sedět

„Myslím, že kdybychom hodili nějakou pořádnou bombu do centra Londýna, všechno by už skončilo,“ uvedla šestapadesátiletá lyžařka a předsedkyně Ruského lyžařského svazu. Věří, že kdyby Británie byla zničena, ostatní země by přestaly bojkotovat Rusko a pustily by ho zpět na olympijské hry.

„Naše slavná lyžařka Jelena Välbe navrhla svržení bomby na Londýn,“ napsal Medveděv, nyní Putinův zástupce v kremelské bezpečnostní radě. „To je samozřejmě správné, ale musíme vyřešit problém v jeho kořeni a okamžitě potopit ten zatracený ostrov anglosaských psů,“ dodal. Jeho tvrzení odpovídá přesvědčení Kremlu, že Spojené království je nejsilnějším mezinárodním podporovatelem Ukrajiny.

Domů
Sdílet
Diskuse