Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 23. října 2024 v 16:56
Čas čtení 0:28

Zavraždil expartnerku před dětmi, další ženu zmrzačil. Vrah ze Žižkova dostal doživotní

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zavraždil expartnerku před dětmi, další ženu zmrzačil. Vrah ze Žižkova dostal doživotní
Zdroj: Unsplash/wu yi/volně k užití

Doživotní trest přiřkl soud Alexandru Klemparovi za vraždu expartnerky v přítomnosti dvou jejích dětí a vážné zranění její spolubydlící. Muž sice již dříve přiznal chybu, tvrdí ovšem, že si útok nepamatuje.

Incident se stal na pražském Žižkově. Muž údajně svou expřítelkyni zavraždil ze žárlivosti. Její kamarádku poté napadl z pomsty za to, že zavražděné ženě nezabránila v novém vztahu.

23. října 2024 v 15:17 Čas čtení 0:25 Lékaře obviněného z vraždy a znásilnění poslal soud do vazby Lékaře obviněného z vraždy a znásilnění poslal soud do vazby

Své bývalé partnerce zasadil několik ran kuchyňskými noži do celého těla, včetně krku a obličeje. Během útoku jí dokonce i dupal na hlavu. Její spolubydlící poškodil míchu, čímž způsobil její ochrnutí. Následně z bytu odnesl svého devítiměsíčního syna, předal ho svému známému a o svých činech zpravil policii. Informoval o tom server iDNES.

Klempar zaútočil na ženy loni 24. srpna, tedy deset dní poté, co opustil vězení z posledního výkonu trestu. Pokud nabyde právní moci i současný rozsudek, stane se Klempar padesátým vězněm v Česku, kterého soud poslal na doživotní trest.

Domů
Sdílet
Diskuse