Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
21. března 2023 12:42
Čas čtení 0:45

Jakub Železný přiznal, že na videu, které zveřejnila policie, je on. „Dozvěděl jsem se, že se můj blízký neuzdraví,“ hájí se

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Jakub Železný přiznal, že na videu, které zveřejnila policie, je on. „Dozvěděl jsem se, že se můj blízký neuzdraví,“ hájí se
Zdroj: Česká televize

Policie ČR minulý týden zveřejnila na svém Facebooku video řidiče, který se hádá se strážníky poté, co v Praze zaparkoval na přechodu pro chodce. Policisté zmínili, že se jedná o známou osobu. K přestupku se nyní přiznal Jakub Železný z České televize.

Moderátor České televize Jakub Železný se v úterý na svém twitterovém účtu vyjádřil k incidentu, který řešila minulý týden Policie ČR na pražském Václavském náměstí. Řidič, který zaparkoval na přechodu pro chodce, odmítl spolupracovat s policií a strážníky nařkl z arogance a lhaní. 

21. března 2023 9:55 Čas čtení 0:45 Pražští strážníci zveřejnili video z hádky s řidičem, která trvala 40 minut. Má jít o známou osobu Pražští strážníci zveřejnili video z hádky s řidičem, která trvala 40 minut. Má jít o známou osobu

Na internetu od té doby kolovaly zvěsti o tom, že černé Audi měla řídit jedna z nejvýraznějších tváří České televize Jakub Železný. V úterý to moderátor potvrdil na Twitteru. „Moje reakce měla být jiná! Mrzí mě to, omlouvám se,“ uvedl Železný. 

Muž, kterého strážníci prověřovali, měl na videu zveřejněném na facebookových stránkách Policie ČR rozostřený obličej a pozměněný hlas. Policisté ale naznačili, že jde o známou osobu. „Pokud jste ten, kdo si myslím, že jste, chovejte se trošku…“ uvádí jeden ze strážníků na záznamu. 

Česká televize se k incidentu zatím nevyjádřila. 

Domů
Sdílet
Diskuse