Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. dubna 2023 v 14:37
Čas čtení 0:37

VIDEO: V Praze hořely stáje, zahynulo osm koní

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: V Praze hořely stáje, zahynulo osm koní
Zdroj: HZS hlavního města Prahy

Při požáru nebyli zraněni lidé.

Na Císařském ostrově v Praze hořely v úterý kolem poledne stáje jezdecké školy. Na místě zasahovali hasiči ze tří stanic a ze tří dobrovolných jednotek. Požár se jim podařilo uhasit, o život ale přišlo osm koní. Hasiči to uvedli na Twitteru. 

„Objekt o rozloze 20 × 10 metrů byl v době příjezdu v plném rozsahu. Ve stáji bylo osm koní,“uvedli hasiči těsně před třináctou hodinou odpolední. K uhašení stájí hasiči použili několik vodních proudů. Osm koní se ale před požárem zachránit nepodařilo. Ve 12:55 měli hasiči oheň pod kontrolou. „Požár je lokalizován a nešíří se, dohašujeme a rozhrabáváme.“

Na místo se podle serveru iDNES dostavila i Policie ČR. Podle policejního mluvčího Martina Kavky nebyli při požáru zraněni lidé. Podle zjištění serveru stáje patřily Jezdecké a pony škole Praha 7. Možné příčiny vzniku požáru a odhad škod zatím nejsou známé. 

Domů
Sdílet
Diskuse