Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
16. dubna 2023 10:33
Čas čtení 0:22

Chrudimští policisté zadrželi muže za pěstování konopí. Původně jeli řešit něco úplně jiného

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chrudimští policisté zadrželi muže za pěstování konopí. Původně jeli řešit něco úplně jiného
Zdroj: Policie ČR

Policisté byli v březnu přivoláni do rodinného domu v Chrudimi na Pardubicku kvůli přestupku proti občanskému soužití. Kromě toho, že na místě mělo dojít ke slovnímu a fyzickému napadení mezi mužem a ženou, našli i 24 rostlin marihuany.

Čtyřiatřicetiletý muž z Chrudimi pěstoval marihuanu na zahradě rodinného domu i uvnitř pomocí indoor techniky. Policisté našli celkem 24 rostlin konopí. Dalších sedm muž stihl spolu se svou přítelkyní sklidit a částečně zkonzumovat. Policie rostliny i zbylou část usušené marihuany zajistila. „Následně provedená expertíza potvrdila, že se jedná o rostliny obsahující psychotropní látku delta-9-THC,“uvedla policejní mluvčí Dita Holečková.

Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Za to mu hrozí trest až pět let vězení. Přestupek proti občanskému soužití policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu.

Domů
Sdílet
Diskuse