Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Martina Havranová
7. května 2023 20:00
Čas čtení 0:33

Mrtvola pod postelí: Hotelový host si myslel, že mu smrdí nohy. Ukázalo se, že v pokoji páchlo lidské tělo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Mrtvola pod postelí: Hotelový host si myslel, že mu smrdí nohy. Ukázalo se, že v pokoji páchlo lidské tělo
Zdroj: Unsplash/Raimond Klavins/volně k užití

Šlo o jeden z hotelů, který je údajně oblíbený mezi influencery. Osoba podezřelá z vraždy byla zadržena.

Turista v tibetském hotelu se půldne snažil přijít na to, co způsobuje nesnesitelný zápach v jeho hotelovém pokoji. Zpočátku podezříval pekárnu v přízemí, nebo si dokonce pohrával s možností, že za zápach mohou jeho nohy. Po několika hodinách však požádal o přeložení do jiného pokoje. O původu zápachu se dozvěděl až po dvou dnech od místní policie, informují stanice CNN a BBC.

4. května 2023 12:12 Čas čtení 0:50 Nejlepší piva na světě: Plzeňské je v top pětici, vítěz žebříčku tě ale překvapí Nejlepší piva na světě: Plzeňské je v top pětici, vítěz žebříčku tě ale překvapí

Policie informovala turistu, pana Zhanga, že v pokoji se stala vražda a mrtvé tělo tam leželo už pár dní před jeho příchodem.


Případ vyvolal v Číně obrovskou vlnu publicity, protože šlo o jeden z hotelů, který je údajně oblíbený mezi influencery. Pan Zhang naštěstí neskončil mezi podezřelými, ale podle jeho slov ho incident zanechal ve špatném psychickém stavu. Podezřelý z vraždy byl zatčen ve vlaku směřujícím do města Lanzhou, které je vzdáleno přibližně 2000 kilometrů od Tibetu.

Domů
Sdílet
Diskuse