Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
9. května 2023 v 11:45
Čas čtení 0:16

Obrazem: Takto probíhá vojenská přehlídka v Moskvě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Obrazem: Takto probíhá vojenská přehlídka v Moskvě
Zdroj: TASR/AP

V Moskvě se dnes koná vojenská přehlídka, prostřednictvím které země slaví Den vítězství.

Ačkoli se tento rok přehlídka musela obejít bez letadel a tanků, Vladimir Putin se během projevu nijak nekrotil, informují CNN a BBC. Západ obvinil z toho, že vede válku proti Rusku, a prohlásil, že budoucnost Ruska a ruského lidu závisí na vojácích, kteří bojují na Ukrajině. Tu Rusko napadlo 24. února 2022 a narušilo tak její svobodu. 

Podívej se, jak letos probíhají oslavy Dne vítězství na Rudém náměstí v Moskvě. 

8. května 2023 v 17:30 Čas čtení 2:10 Zoufalství: Rusko posílá do války muzejní kousky Zoufalství: Rusko posílá do války muzejní kousky
Ruský prezident Vladimir Putin promluvil na vojenské přehlídce u příležitosti 78. výročí vítězství nad nacistickým Německem v druhé světové válce.Ruský prezident Vladimir Putin promluvil na vojenské přehlídce u příležitosti 78. výročí vítězství nad nacistickým Německem v druhé světové válce.Projev ruského prezidenta Vladimira Putina.Na vojenskou přehlídku přijeli také kazašský prezident Kasym-Zomart Tokajev a uzbecký prezident Šavkat Mirzijojev.
Zobrazit galerii
(9)
Domů
Sdílet
Diskuse