Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová ČTK
12. května 2023 v 8:44
Čas čtení 0:18

Dálnici D35 u Opatovic nad Labem blokuje nehoda tří aut, tvoří se kolony (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dálnici D35 u Opatovic nad Labem blokuje nehoda tří aut, tvoří se kolony (Aktualizováno)
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

Dálnici D35 u Opatovic nad Labem zablokovala nehoda tří aut. Směr na Moravu je již otevřený, tvořily se kolony. Bližší okolnosti zatím nejsou známé.

Nehoda tří aut zablokovala dnes ráno jeden směr dálnice D35 u Opatovic nad Labem. Informuje o tom ČTK. Před kruhovým objezdem se srazila dvě osobní a jedno nákladní auto. Dálnice směrem na Moravu je již otevřená.

Bližší okolnosti vyšetřuje policie

„Nehoda se stala padesát metrů od kruhového objezdu. Havarované vozy jsou přes oba jízdní pruhy,“ řekla ČTK mluvčí krajské policie Andrea Muzikantová.

4. července 2023 v 12:00 Čas čtení 4:43 Do práce ve státní svátek? S právníky vysvětlujeme, na co všechno máš nárok (Otázky a odpovědi) Do práce ve státní svátek? S právníky vysvětlujeme, na co všechno máš nárok (Otázky a odpovědi)

Při nehodě se nikdo nezranil. Bližší okolnosti havárie zatím policie vyšetřuje. Podle serveru dopravniinfo.cz se tvoří kolony.

Domů
Sdílet
Diskuse