Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
28. června 2023 9:46
Čas čtení 0:41

Česká turistka zemřela na oblíbeném řeckém ostrově. Zkolabovala a sanitce trvalo skoro hodinu, než na místo přijela

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Podle svědků z pláže měla žena puls ještě 40 minut.

Na známém řeckém ostrově Thasos zemřela v úterý 27. června česká turistka. Sanitka na místo dorazila téměř až po hodině, což způsobilo, že jí lékaři už nedokázali pomoci. Na pláži se ji mezitím snažili oživovat čtyři rumunští turisté. Žena vyšla z vody a zkolabovala, ale podle rumunských turistů měla puls ještě minimálně 40 minut, píše portál keeptalkinggreece.com.

Sanitka na pláž dorazila až po 51 minutách, protože zasahovala na jiném místě na ostrově. Přivolaný lékař na místě konstatoval smrt a sanitka českou turistku převezla na pitvu.

28. června 2023 8:02 Čas čtení 0:51 Potvrdilo se to nejhorší. Známý herec je mrtvý, po půlroce od zmizení našli v kalifornských horách jeho tělo Potvrdilo se to nejhorší. Známý herec je mrtvý, po půlroce od zmizení našli v kalifornských horách jeho tělo

Množství turistů nyní na sociálních sítích protestuje vůči zdravotnickým službám v Řecku. Podle turistů je zbytečné zaplatit si cestovní pojištění, když je stejně nikdo v případě potřeby nepřijde ošetřit. V Řecku přitom jde už o čtvrté úmrtí v důsledku opožděného příjezdu sanitky. Dva mrtví jsou podle portálu turisté.

„Chceme zde cestovní ruch na úrovni dubajských cen a máme zde zařízení ze třetího světa. Promiňte! Doufám v lepší zacházení,“ napsala uživatelka z Řecka na sociální síť. Turisté apelují na řeckou vládu, aby zajistila vhodné zdravotnické služby v turistických destinacích.

grécko
Zdroj: astrisbeach.com
Domů
Sdílet
Diskuse