Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Meta spustila novou sociální síť jako konkurenci Twitteru. Shrnujeme vše, co bys měl*a vědět o Threads

Aplikace, která má svým fungováním připomínat Twitter, je dostupná pro Android i iOS. Na app storech je popsána jako „aplikace pro textovou konverzaci od Instagramu“. 

Ve vláknech může uživatel vytvářet textové příspěvky o délce až 500 znaků a také sdílet fotografie a videa dlouhá až pět minut. Aplikace na první pohled vypadá podobně jako Twitter. Uživatelé mohou jednotlivé příspěvky lajkovat, komentovat, repostovat i sdílet. 

21. září 2024 v 7:30 Čas čtení 2:59 Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita

Threads je úzce svázáno s Instagramem, a tak se uživatel může do nové aplikace přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů na Instagram. Aplikace mu dokonce nabídne možnost sledovat stejné uživatele, které sleduje na Instagramu. 

Kdy a kde ji mohu stáhnout?

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse