Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
18. července 2023 13:19
Čas čtení 0:47

Muž a žena se pokusili sabotovat koncert kapely Rammstein. Podle nich Lindemann nepatří na pódium, ale před soud

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž a žena se pokusili sabotovat koncert kapely Rammstein. Podle nich Lindemann nepatří na pódium, ale před soud
Zdroj: Getty Images/J. Shearer/WireImage

Policie zadržela dvojici pachatelů, třetí účastnici se podařilo utéct. Trojice se snažila poškodit kabelový systém během koncertu v Berlíně.

Německá policie zadržela dvě osoby kvůli pokusu o poškození zvukového systému během koncertu kapely Rammstein, který se konal v neděli na olympijském stadionu v Berlíně. Třetí ženě podezřelé z účasti na incidentu se podařilo policii uniknout. Informuje o tom TASR.

Incident se odehrál vprostřed protestů proti vystoupením skupiny v souvislosti s nedávným obviněním zpěváka Tilla Lindemanna ze sexuálního zneužívání.

Podle mluvčí berlínské policie si ochranka na koncertě všimla tří podezřelých, kteří manipulovali s kabelovým vedením k reproduktorům v blízkosti pódia.

Podle prohlášení policie nebylo jasné, co 36letý muž a 24letá žena chtěli udělat. Po zadržení je policie propustila a zakázala jim vstup na stadion. Incident mezitím vyšetřuje jako pokus o poškození majetku. Skupina Rammstein se odmítla k incidentu vyjádřit.

První ze tří koncertů skupiny Rammstein v jejím domovském městě Berlín v sobotu přivítaly protesty, během nichž lidé požadovali zákaz vystoupení této formace. V neděli se v okolí pódia objevil transparent s nápisem: „Ne na pódium, ale k soudu!“ Na koncertech Rammstein je zvýšená přítomnost bezpečnostních služeb.

Všechna obvinění Lindemann odmítá

Proti Lindemannovi vzneslo obvinění několik desítek žen. Lindemann všechna obvinění popírá. Jeho právní zástupci v červnu odmítli tvrzení na sociálních sítích, že tyto ženy byly omámeny alkoholem či anestetiky.

16. června 2023 11:00 Čas čtení 3:14 Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí
Domů
Sdílet
Diskuse