Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
4. srpna 2023 v 13:09
Čas čtení 0:41

Patnáctiletá řidička na Chebsku nedala přednost na křižovatce. Zdemolovala auto a do nemocnice ji transportoval vrtulník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Patnáctiletá řidička na Chebsku nedala přednost na křižovatce. Zdemolovala auto a do nemocnice ji transportoval vrtulník
Zdroj: Policie ČR

Tři osoby byly zraněny při nehodě osobního automobilu s moped autem na Chebsku. Škoda se odhaduje na 300 tisíc korun.

Nehoda osobního automobilu značky Škoda a moped auta Aixam, které řídila patnáctiletá řidička, proběhla ve středu krátce před 20. hodinou poblíž obce Lipoltov na Chebsku. Při nehodě došlo ke zranění tří osob, dvě z nich musel do nemocnice transportovat vrtulník. Policie o tom informuje na svých stránkách.

Podle policie mělo k nehodě dojít tak, že řidička aixamu zřejmě nerespektovala dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a vjela do křižovatky. Tam mělo dojít ke střetu čelní části škodovky s levým bokem moped auta. Obě vozidla po srážce skončila v silničním příkopu.

nehoda, moped-autonehoda, moped-autonehoda, moped-autonehoda, moped-auto
Zobrazit galerii
(4)

„Při této dopravní nehodě došlo ke zranění patnáctileté řidičky moped auta a také jejího pětadvacetiletého spolujezdce, kteří byli letecky transportováni do nemocnice v Plzni. Dvaapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Škoda byla se svým zraněním převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Chebu,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Podle něj se dvaapadesátiletá řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Řidičce moped auta policie nařídila odběr krve v nemocnici. Škoda na poničených vozidlech se odhaduje přibližně na 300 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse