Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
5. srpna 2023 v 10:30
Čas čtení 1:03

VIDEO: Celníci, psovodi a půlhodinové čekání v řadách. Policisté kvůli drogám zastavili autobus mířící na festival Let It Roll

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Policie ve spolupráci s celní správou a psovody v pátek zastavila kyvadlový autobus převážející účastníky festivalu Let It Roll v Milovicích. U jednoho z pasažérů našla větší množství drog.

Zastavený autobus převážel účastníky festivalu z vlakového nádraží na místní letiště, na němž se hudební festival koná. Policie ČR na svém Twitteru uvedla, že její příslušníci dostali s předstihem zprávu o cizinci, který měl u sebe převážet větší množství drog. Tato informace se později potvrdila, když byl u jednoho z pasažérů nalezen pervitin, extáze a další látka, která byla kvůli svému nejasnému původu poslána na expertizu.

Největší pozornost však vyvolal samotný zásah, během kterého byli pasažéři donuceni vystoupit z vozidla, seřadit se do dvou řad a podrobit se zhruba půlhodinové kontrole. Průběh zásahu zdokumentoval jeden z cestujících Ray Baseley, který záběry následně zveřejnil na Twitteru.

K případu se již vyjádřil ministr vnitra Vít Rakušan (STAN), který pro server Novinky.cz řekl, že požádal policejního prezidenta o prošetření zásahu. „Předpokládám, že postup Celní správy obdobně nechá prověřit ministr financí,“ uvedl Rakušan.

24. července 2024 v 7:00 Čas čtení 4:21 Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie

Festival Let It Roll se na milovickém letišti koná již po třinácté. Jedná se o největší festival pro milovníky žánru drum and bass na světě. Nejvíce fanoušků přivítal v roce 2019, kdy do Milovic zamířilo 31 tisíc fanoušků.

Domů
Sdílet
Diskuse