Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
8. srpna 2023 v 6:44
Čas čtení 1:10

Tiktokerka si objednala vraždu přítele své matky. Ten jí vyhrožoval zveřejněním nahých fotek

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tiktokerka si objednala vraždu přítele své matky. Ten jí vyhrožoval zveřejněním nahých fotek
Zdroj: Leicester Police

Soud v Leicesteru uznal vinnou čtyřiadvacetiletou influencerku z vraždy expřítele své matky. Nastražila na něj past.

Korunní soud v Leicesteru prohlásil čtyřiadvacetiletou tiktokerku vinnou z vraždy jedenadvacetiletého přítele své matky Ansreen a jeho stejně starého kamaráda. Mahek Bukhari, která na sociální síti tvoří obsah z oblasti módy, make-upu a životního stylu, měla najmout dva muže, aby auto obětí strhli ze silnice. Informuje o tom The Independent.

7. srpna 2023 v 12:44 Čas čtení 0:58 Dočkáme se ještě letních teplot? Podívej se, jaká je předpověď počasí na tento týden Dočkáme se ještě letních teplot? Podívej se, jaká je předpověď počasí na tento týden

Saqib Hussain měl vztah s šestačtyřicetiletou Ansreen Bukhari. Když se s ním chtěla rozejít, měl jí vyhrožovat zveřejněním jejích nahých a sexuálních fotografií. Mahek své matce nabídla jednoduchou pomoc. „Brzy ho nechám přepadnout kluky. Ani nebude vědět, co je za den,“ napsala podle Independent v jedné z konverzací na WhatsApp.

influencerka, vražda
Zdroj: Leicester Police

Saqib a jeho přítel Hashim měli později jet na setkání s Ansreen a Mahek, které měly mužům „vrátit 3000 liber, které měly utratit za různá pozvání na rande“. Během své cesty je ale měla začít pronásledovat auta a postupně je ze silnice vystrkat. 

„Pronásledují mě chlapi, mají na sobě kukly... snaží se mě vytlačit ze silnice,“ řekl podle BBC Hussain do telefonu jen několik okamžiků před nehodou. „Snaží se mě zabít, zemřu... prosím, pane, potřebuji jen pomoc. Narážejí do zadní části auta, opravdu rychle... prosím, prosím vás. Umřu.“

@maybvlogs so blessed to have her in my life, my mother, best friend and sister all in one 🤍 #fyp#foryou#relatable#maybvlogs#relationship#mum#viral#crazy♬ original sound - Racheltonga

Pachatelům se podařilo auto vytlačit ze silnice. Mladí muži v něm narazili do stromu, vozidlo se podle BBC „rozdělilo na dvě části“ a oba muži v něm uhořeli. Identitu se podařilo určit až podle zubních záznamů. Přímí strůjci „nehody“ Rekhan Karwan a Raees Jamal byli odsouzeni za vraždu, stejně jako Mahek i její matka.

24. července 2024 v 7:00 Čas čtení 4:21 Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie

Spoluobžalovaná Natasha Akhtar z Birminghamu, osmadvacetiletý Ameer Jamal a třiadvacetiletý Sanaf Gulamustafa, oba z Leicesteru, byli zproštěni obžaloby z vraždy, ale odsouzeni za neúmyslné zabití.

Domů
Sdílet
Diskuse