Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
9. srpna 2023 16:12
Čas čtení 0:52

České dráhy hledají vlakvedoucí i průvodčí. Nabízejí 47 tisíc korun, ubytování v Praze a práci ti nabídnou přímo ve vlaku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
České dráhy hledají vlakvedoucí i průvodčí. Nabízejí 47 tisíc korun, ubytování v Praze a práci ti nabídnou přímo ve vlaku
Zdroj: České dráhy/propagační materiál

Miluješ vlaky a rád*a bys pracoval*a na dráze? Pak tě možná zaujme náborová akce Českých drah, které hledají kromě strojvůdců i vlakvedoucí a práci ti nabídnou přímo ve vlaku.

Strojvedoucí ve vybraných krajích dostane průměrnou měsíční mzdu 47 500 korun měsíčně po zapracování (u práce vlakvedoucí*ho čekej zhruba o deset tisíc korun méně), levnější cestování po dráze, příspěvek na penzijní připojištění nebo MultiSport kartu. Pokud nemáš s řízením vlaku zkušenosti, dráhy si tě už zaškolí. Zaměstnanci v Praze můžou bydlet v podnikové ubytovně, část nákladů hradí ČD. 

České dráhy zařídí ve svých vybraných spojích speciální náborové kupé, o kterém budou cestující informováni vlakovým personálem. Zájemci můžou během jízdy absolvovat 15minutový pohovor o svých zkušenostech a kvalifikacích a případně získat doporučení na některou z nabízených pozic. 

Nejedná se však o klasický pohovor. Vlak pracovních příležitostí je určený všem, kteří se chtějí dozvědět více o volných pracovních pozicích u Českých drah. Pokud zájemce nabídka zaujme, může náborářům nechat své kontaktní údaje a následně se domluvit na termínu pracovního pohovoru.

10. dubna 2024 10:00 Čas čtení 3:14 10 zlozvyků, které nejvíce zvedají tep řidičům a cyklistům v Česku. Který je nejhorší? | Anketa 10 zlozvyků, které nejvíce zvedají tep řidičům a cyklistům v Česku. Který je nejhorší? | Anketa

S náborovým vlakem se cestující setkají v průběhu září na linkách R 827 Svitava, R 725 Vltava, R 755 Berounka a R 871. Konkrétní časy, ve kterých bude nábor probíhat, nalezneš na webu Českých drah.

Domů
Sdílet
Diskuse