Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
23. srpna 2023 12:07
Čas čtení 0:56

„Jste z Ukrajiny?“ zeptal se muž dvou žen a začal je surově bít

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Jste z Ukrajiny?“ zeptal se muž dvou žen a začal je surově bít
Zdroj: Policie ČR

Muž zbil do bezvědomí ženy, které šly s dětmi na kolotoče. Začal je pěstmi mlátit, když zjistil, odkud pocházejí.

Informoval o tom server Novinky.cz. Stalo se tak v neděli během poutě. „Šly jsme s dětmi na kolotoče. Pak jsme si sedly s Lily na obrubník a povídaly si. Zastavila u nás starší Škoda Octavia s přívěsným vozíkem a pán za volantem se ptal, jestli jsme z Ukrajiny. Pak poodjel pár metrů, nechal nastartované auto a vrátil se k nám,“ popisovala serveru žena, která vyvázla s lehčím zraněním. 

Podle jejích slov jim muž začal nejprve sprostě nadávat a pak je napadl. „Nejdříve jsem dostala tři rány pěstí do tváře. Potom mě začal tahat za vlasy, abych vstala. Vzápětí se vrhl na Lily,“ líčila Tetiana další sled událostí.

22. srpna 2023 19:05 Čas čtení 2:12 Začala s prostitucí, protože neměla na nájem. Zuzana popisuje život sexuální pracovnice Začala s prostitucí, protože neměla na nájem. Zuzana popisuje život sexuální pracovnice

 
Žena využila chvíle, kdy muž mlátil její kamarádku, a běžela k jeho autu, aby mu vyndala klíče ze zapalování a on nemohl odjet. „Chtěla jsem zavolat policii, když zezadu ke mně přistoupili nějací další dva muži, kteří mě praštili do zad, a já upustila klíček na zem. Sebral ho pak ten první útočník, nasedl do auta a z místa ujel. To už k nám mířili dvě mladé holky s klukem a volali policii se záchrankou, protože Lily ležela bezvládně na zemi a tekla jí krev z obličeje,“ pokračovala Tetiana.

Podle krajské záchranářky Andrey Divišové její kamarádku z místa převážela s poruchou vědomí záchranka na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Policejní mluvčí Eva Červenková serveru Novinky.cz řekla, že její kolegové prověřují všechny okolnosti případu. Zda již vypárali podezřelého, ale nekomentovala. 

Domů
Sdílet
Diskuse