Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
2. září 2023 v 11:09
Čas čtení 0:48

Kazma dostal od Fortuny předžalobní výzvu. Sázkové kanceláři vadí, jak je vyobrazena v jeho filmu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kazma dostal od Fortuny předžalobní výzvu. Sázkové kanceláři vadí, jak je vyobrazena v jeho filmu
Zdroj: One Man Show/Bontonfilm

Sázková kancelář Fortuna v pátek oznámila, že posílá influenceru Kazmovi předžalobní výzvu. Učinila tak na základě nového filmu.

Fortuna vyzývá tvůrce filmového trháku ONEMANSHOW: The Movie, který při uvedení do kin zaznamenal rekordní návštěvnost, aby upravil snímek tak, aby neobsahoval žádné zmínky ani informace týkající se sázkové kanceláře. Dále také žádá, aby bylo další šíření filmu zdrženo. Sázkové kanceláři se totiž nelíbí, jakým způsobem je ve snímku vyobrazena. Informovaly o tom Seznam Zprávy.

16. srpna 2023 v 16:00 Čas čtení 2:55 A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa)

„Příběh aktuálně vysílaného filmového snímku ONEMANSHOW: The Movie se v několika rovinách dotýká i společnosti Fortuna. Na základě prvotních impulsů právní oddělení firmy již ve středu 16. srpna požádalo producenta i distributora z procesních důvodů o zpřístupnění filmu,“ uvedl pro Seznam Zprávy mluvčí společnosti Petr Šrain.

Dle Šraina je Fortuna ve filmu vyobrazena způsobem, který poškozuje její pověst. Tvůrci údajně zneužili její název i logo. V jedné ze scén dokonce jeden ze zaměstnanců společnosti přímo vydírá samotného Kazmu. „Otázku, zda někdo z vedení Fortuny mohl pana Bartoška vydírat, interně neřešíme, tuto část vnímáme jako zcela smyšlenou,“ napsal mluvčí společnosti Seznam Zprávám.

Snímek ONEMANSHOW: The Movie nedrží pouze rekord za návštěvnost, ale také rekord v historicky největším propadu. Během premiérového víkendu zavítalo na ONEMANSHOW: The Movie 290 tisíc lidí, ale za druhý víkend na něj přišlo už jen necelých 62 tisíc diváků a divaček, což znamená pokles o 79 %.

Domů
Sdílet
Diskuse