Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
8. září 2023 v 15:53
Čas čtení 0:49

Muž v Praze oloupil nevidomého o 20 tisíc. Policie po něm pátrá

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž v Praze oloupil nevidomého o 20 tisíc. Policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR

V případě jakýchkoliv informací kontaktuj linku 158.

Policie pátrá po neznámém muži, který v parku oloupil jiného 59letého muže. Původně ho měl požádat o drobné, a zatímco poškozený hledal mince, muž mu vytrhl peněženku z ruky a sebral mobilní telefon. Škoda se podle policie vyšplhala na dvacet tisíc. Policii pomohou jakékoliv poznatky.

Mezi ulicemi Kaplanova a Blatenská si měl pachatel k muži přisednout na lavičku a poprosit ho o drobné na tramvaj. Poškozený mu chtěl vyhovět, ale v tu chvíli měl pachatel využít situace a peněženku mu vyrvat. Když se snažil zavolat pomoc, ukradl mu i telefon.

„Jediné, co detektivové od poškozeného zjistili, je, že by se mělo jednat o muže mezi třiceti a čtyřiceti lety, který hovořil plynule česky bez přízvuku. Celá událost se odehrála na velmi frekventovaném místě, a tak to jistě neuniklo pozornosti kolemjdoucích,“ popsala policie na stránkách.

Vyšetřujícím se podařilo zajistit kamerový záznam z širokého okolí, ale samotné místo činu kamery prý nepokrývaly. Momentálně se tedy hledá neznámý podezřelý a spoléhá se na případné svědky.

7. února 2024 v 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

„Prosíme kohokoliv, kdo se v tomto místě ve výše uvedený čas pohyboval a má jakékoliv informace k případu, aby se ozval na linku 158,“ žádá policie veřejnost. Pokud by se podařilo muže dopadnout, hrozil by mu v případě odsouzení za loupež až desetiletý trest odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse