Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radim Šlechta
8. září 2023 v 15:53
Čas čtení 0:49

Muž v Praze oloupil nevidomého o 20 tisíc. Policie po něm pátrá

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž v Praze oloupil nevidomého o 20 tisíc. Policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR

V případě jakýchkoliv informací kontaktuj linku 158.

Policie pátrá po neznámém muži, který v parku oloupil jiného 59letého muže. Původně ho měl požádat o drobné, a zatímco poškozený hledal mince, muž mu vytrhl peněženku z ruky a sebral mobilní telefon. Škoda se podle policie vyšplhala na dvacet tisíc. Policii pomohou jakékoliv poznatky.

Mezi ulicemi Kaplanova a Blatenská si měl pachatel k muži přisednout na lavičku a poprosit ho o drobné na tramvaj. Poškozený mu chtěl vyhovět, ale v tu chvíli měl pachatel využít situace a peněženku mu vyrvat. Když se snažil zavolat pomoc, ukradl mu i telefon.

„Jediné, co detektivové od poškozeného zjistili, je, že by se mělo jednat o muže mezi třiceti a čtyřiceti lety, který hovořil plynule česky bez přízvuku. Celá událost se odehrála na velmi frekventovaném místě, a tak to jistě neuniklo pozornosti kolemjdoucích,“ popsala policie na stránkách.

Vyšetřujícím se podařilo zajistit kamerový záznam z širokého okolí, ale samotné místo činu kamery prý nepokrývaly. Momentálně se tedy hledá neznámý podezřelý a spoléhá se na případné svědky.

6. srpna 2024 v 16:20 Čas čtení 0:32 VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže

„Prosíme kohokoliv, kdo se v tomto místě ve výše uvedený čas pohyboval a má jakékoliv informace k případu, aby se ozval na linku 158,“ žádá policie veřejnost. Pokud by se podařilo muže dopadnout, hrozil by mu v případě odsouzení za loupež až desetiletý trest odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse