Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák ČTK
13. září 2023 16:30
Čas čtení 0:46

„Myslela jsem, že udeřila naše poslední hodina.“ Gripeny nad Prahou vyděsily obyvatelstvo

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Myslela jsem, že udeřila naše poslední hodina.“ Gripeny nad Prahou vyděsily obyvatelstvo
Zdroj: TASR/František Iván

Na pražském Klárově se ve středu odpoledne konal pietní akt u příležitosti Dne Vzdušných sil Armády České republiky. Součástí akce byl také průlet stíhaček Gripen, který mnoho lidí vyděsil.

12. září 2023 12:12 Čas čtení 2:00 V Praze vznikla lavička, která má připomínat českého politika. Příšerné, zbytečně vyhozené peníze, reagují místní i odborník V Praze vznikla lavička, která má připomínat českého politika. Příšerné, zbytečně vyhozené peníze, reagují místní i odborník

Překvapení Pražané prakticky ihned sdíleli své obavy na sociálních sítích. „Já měla málem zástavu a myslela jsem, že udeřila naše poslední hodinka,“ napsala například uživatelka Petra V. ve facebookové skupině Dejvická parta. Svůj dojem ve skupině sdílela také Angelika B. „To ale nevím, jestli je normální. Skoro bych řekla, že tento způsob oslav by si mohli odpustit,“ uvedla.

O nevšedním způsobu oslav se hojně diskutuje také na sociální síti X. Například uživatel Ondřej Černý ve svém příspěvku uvedl, že se mu účet plní vyděšenými Pražany. „Řekl bych, že jste právě slyšeli sonický třesk,“ napsal.

K incidentu se vyjádřila i samotná Armáda České republiky, podle níž byl přelet řádně nahlášený a povolený. 

Domů
Sdílet
Diskuse